e-Reporter

12.10.2015

Campania Music for Autism sarbatoreste 3 ani de concerte live, sprijinind educatia si terapia copiilor cu dizabilitati din Constanta.

Joi, 15 octombrie, ora 21.00, vino si sarbatoreste alaturi de trupa Zdob si Zdub in Club Doors Constanta! Alatura-te Campaniei Music for Autism, sa asculti piese ca “DJ Vasile”, “Zdubii bateti tare” sau “Bunica bate doba”.

Zdob si Zdub este o formație de rock alternativ din Republica Moldova. Infiintata in 1994 de un grup de amici din orasul Straseni, Republica Moldova, Zdob si Zdub combina mai multe stiluri muzicale. Zdob si Zdub a reprezentat Republica Moldova la concursul muzical Eurovision 2005, unde s-a clasat pe locul 6, și la Eurovision 2011.

De-a lungul timpului, trupa a cantat in deschiderea unor concerte cu formatii si artisti de renume mondial, precum Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park ș.a.

Music for Autism, un proiect inceput in 2012 cu scopul de a sprijini copii cu autism si alte dizabilitati, care s-a bucurat inca de la inceput de succes, devenind astfel proiectul umanitar pe pozitie fruntasa cu reusite nenumarate.

Fondurile stranse timp de 3 ani au ajutat la realizarea unui mini-laborator de cofetărie-patiserie pentru integrarea socio-profesionala a tinerilor cu dizabilitati din cadrul Centrului Scolar pentru Educaţie Incluziva “Albatros” Constanta, la realizarea unei sali de stimulare senzoriala in Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Maria Montessori” Constanta si la sustinerea unor terapii prin hipoterapie Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia.

Citeste in continuare