101stiri.ro

29.09.2015

Iubitorii muzicii electronice live și toți cei care doresc să participe la redeschiderea clubului constănțean Doors sunt invitați la concertul trupei Șuie Paparude, vineri,  2 octombrie, cu începere de la ora 23.00. Show-ul găzduit de cel mai popular loc de evenimente live din Constanţa va marca, totodată, debutul unei noi stagiuni de concerte în binecunoscutul club de la malul mării.

Unde se pot rezerva biletele pentru concert? Biletele se pot achiziționa la prețul de 30 de lei, iar rezervări se pot face pe www.doorsclub.ro/rezervari sau la numărul de telefon 0763.66.16.22.

Cei trei membri ai trupei, Michi, Dobrică & Bean, îi așteaptă pe constănțeni – și nu doar pe ei – la un concert de senzaţie, în cadrul căruia vor prezenta single-urile binecunoscute, dar şi piese noi.

Trupă de succes pe scena națională și internațională Trupa Şuie Paparude a luat ființă în anul 1992 și de atunci a înregistrat nenumărate succese pe scena națională și internațională. Printre evenimentele de marcă la care a fost invitată să participe se numără show-ul susținut în deschiderea trupei 2 Unlimited în faţa a zeci de mii de fani (1995), turneul din Belgia (2001) și concertul de la București, în deschiderea celor de la Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori (2006).

În februarie 2005, Şuie Paparude a primit premiul pentru cea mai bună piesă de club, „Pentru inimi”, acordat în urma voturilor exprimate pe site-ul concursului „Nights.ro Awards”. Recunoscută pentru stilul și sunetul distinct de breakbeat, trupa a fost distinsă, în anul 2006, cu premiul MTV pentru cea mai bună trupă alternative. Discografia celor de la Șuie Paparude conţine deja opt albume.

Citeste in continuare